تلگرام
کانال ائل در تلگرام
دنبال کنید

بررسی تاثیر تغذیه و استراحت نامناسب در بروز سرطان در گفتگوی ائل با متخصص طب سنتی:

نه طرز غذا خوردن ها درست است و نه زمان غذا خوردن / میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی می شود / استفاده از مایکروفر، فر و زودپز اشتباه است

دکتر سید محمد باقر فضل جو، پزشک متخصص طب ایرانی(سنتی) در گفتگو با خبرنگار ائل تاثیر تغذیه و استراحت نامناسب در بروز بیماری های جدید از جمله سرطان را تبیین کرده است.

نه طرز غذا خوردن ها درست است و نه زمان غذا خوردن / میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی می شود / استفاده از مایکروفر، فر و زودپز اشتباه است

ائل /  پریسا حق پرست

با توجه به افزایش آمار ابتلا به بیماری های نوظهور همچون سرطان در ایران و همچنین آذربایجان شرقی، پایگاه خبری ائل در نظر دارد این موضوع را در بخش های مختلف از دیدگاه متخصصین مورد بررسی قرار دهد. دکتر سید محمد باقر فضل جو، پزشک متخصص طب ایرانی(سنتی) در گفتگو با خبرنگار ما  تاثیر تغذیه و استراحت نامناسب در بروز بیماری های جدید از جمله سرطان  را تبیین کرده است که مشروح گفتگو به شرح ذیل می باشد:

سته ضروریه انسان و ارتباط آن با سلامت افراد

ائل: در طب ایرانی چه مسائلی در خصوص سلامت و ایمنی بدن اهمیت دارد؟


در طب ایرانی 6 مورد بسیار حائز اهمیت است که سلامت افراد ارتباط تنگاتنگی با شش عامل دارد که به آن سته ضروریه گفته می شود.زندگی هیچ انسانی خالی از این شش مسئله نیست که عبارتند از: 

1 خواب و بیداری

2- تغذیه

3- آب و هوا

4- حالات روحی و روانی

5-فعالیت و سکون

6- احتباس و استفراغ

این شش اصل ضروری مهمترین تاثیر در سلامت انسان دارند و تغییر نامطلوب در هر کدام، باعث می شود سلامتی به خطر می افتد.

وقتی هر یک از این شش مورد، تغذیه، آب و هوا و فعالیت و استراحت و خواب از حالت صحیح خارج می شود؛  باعث ظهور بیماری های جدید شده و ممکن است بیماری هایی که شاید در گذشته کم بود؛ تشدید شوند. مثل نازایی،مثل سرطان و ...

آثار مخرب مواد غذایی کنسرو شده و فست فود 

ائل: تغذیه چه تاثیری بر سلامتی انسان دارد؟

متاسفانه ما نه به کیفیت تغذیه توجه می کنیم و نه به روش و زمان خوردن که این باعث خارج شدن  تنظیمات بدن از حالت اصلی خود می شود. این روزها مواد غذایی کارخانه ای و کنسرو شده و فست فود ها همه دارای مواد نگه دارنده بالایی هستند که این مسئله باعث می شود که خورد و خوراک کیفیت خود را از دست داده و منجر به بیماری شوند.

میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی و در مراحل بعدی باعث سرطان می شود

ائل: میوه ها چه تاثیری میتوانند داشته باشند؟

میوه ها جز مواد ضروری بدن است؛ میوه‌ها برای سلامتی و تامین ویتامین بدن، مواد مفیدی هستند ولی متاسفانه اکثر میوه ها آلوده به سموم هستند و ما حتی در توصیه میوه ها به مردم هم باید احتیاط کنیم چرا که میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی و در مراحل بعدی باعث سرطان می شود.

لزوم احتیاط در مواد مصرفی و پخت و پزها / نه طرز غذا خوردن ها درست است و نه زمان غذا خوردن

اکنون برای پخت غذای ساده حتی مواد مصرفی  مثل سبزیجات، مشکل داریم چرا که مشخص نیست آن مواد در چه آب و هوایی پرورش یافته اند و مواد حیوانی نیز همین مشکل را دارند که حیوان چگونه تغذیه می شود و پرورش می یابد. بعضی مسائل گریز ناپذیر است ولی باید احتیاط کرد.

موادی غذایی که بعد از ورود،  موافق با طبیعت بدن انسان نمی شود باعث می شود طبیعت انسان به هم بخورد و جهش های سلولی مادر زادی و سرطانی را به دنبال آورد.تغذیه مردم باید اصلاح شود در حقیقت نه طرز غذا خوردنمان درست است و نه زمان غذا خوردن.

5 ساعت طلایی استراحت مغز و بدن: ساعت  9  شب تا  2 بامداد / زندگی ماشینی و تغییر حالت طبیعی بدن

ائل: آیا میزان خواب و بیداری افراد هم موثر در تشدید بیماری ها است؟

ساعت خواب باید از ساعت 9 الی 10 شب تا  2 بامداد شود چرا که مغز، ترشح متعادل هورمون های لازم را در این ساعت که به عنوان 5 ساعت طلایی استراحت مغز و بدن است؛ به بدن انتقال می دهد ولی امروزه اکثر مردم تا نیمه های شب بیدار می مانند و این باعث آسیب به بدن می شود.حتی فعالیت هایی که با به وجود آمدن زندگی ماشینی، کم شده؛ باعث می شود که بدن فعالیت های مهم خود را راکد کرده  و حالت طبیعی بدن تغییر پیدا کند.

اکثرغذاها باید در شعله کم و در زمان بیشتری بپزد / استفاده از مایکروفر، فر و زودپز اشتباه است

ائل:  در خصوص پخت و پز چه نکاتی باید مد نظر باشد؟


ظروف پخت و پز نیز یکی از مسائل مهم است ولی نمی توان گفت که به تنهایی عامل بیماری می شود چرا که همه چیز مثل تغذیه، مثل خواب، استرس، ترس و ... باعث بیماری ها می شود ولی در مورد پخت و پز باید به نحوه پخت توجه کرد. باید به مدت زمان پخت توجه داشت، غیر از غذای های بسیار محدودی که باید زود پز شوند، در اکثر موارد غذا باید در شعله کم و در زمان بیشتری بپزد.استفاده از مایکروفر، فر و زودپز در همه غذا ها اشتباه است چرا که با پخت سریع، پخت کامل و مناسب بدن انجام نمی شود.

بین ظروف قابل استفاده کنونی، استفاده از ظروف مسی فقط برای پخت و پز و  نه نگه داری توصیه می شود و بعد از مس، استفاده از ظروف قدیمی روی،آهنی، سنگی، پیرکس و استیل توصیه می شود .


مطالب مرتبط:

سونامی خطرناک در نتیجه عواملی چون آلاینده ها و موادغذایی ناسالم تا استرس و مواد دخانی

دکتر نجاتی: سرطان قابل درمان است به شرط تشخیص زودرس

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

https://goo.gl/ysgRmH

ایران جهان

شمال غرب

  • تبریز

    شنبه

    ۳۰ دی ۱۳۹۶
  • ۱°
  • بیشتر ابری
آب و هوا

پایگاه اطلاع رسانی ائل

سرویس : اجتماعی , تاریخ اصلاح گردد شناسه خبر : ۶۲۱۸۰

بررسی تاثیر تغذیه و استراحت نامناسب در بروز سرطان در گفتگوی ائل با متخصص طب سنتی:

نه طرز غذا خوردن ها درست است و نه زمان غذا خوردن / میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی می شود / استفاده از مایکروفر، فر و زودپز اشتباه است

دکتر سید محمد باقر فضل جو، پزشک متخصص طب ایرانی(سنتی) در گفتگو با خبرنگار ائل تاثیر تغذیه و استراحت نامناسب در بروز بیماری های جدید از جمله سرطان را تبیین کرده است.

ائل /  پریسا حق پرست

با توجه به افزایش آمار ابتلا به بیماری های نوظهور همچون سرطان در ایران و همچنین آذربایجان شرقی، پایگاه خبری ائل در نظر دارد این موضوع را در بخش های مختلف از دیدگاه متخصصین مورد بررسی قرار دهد. دکتر سید محمد باقر فضل جو، پزشک متخصص طب ایرانی(سنتی) در گفتگو با خبرنگار ما  تاثیر تغذیه و استراحت نامناسب در بروز بیماری های جدید از جمله سرطان  را تبیین کرده است که مشروح گفتگو به شرح ذیل می باشد:

سته ضروریه انسان و ارتباط آن با سلامت افراد

ائل: در طب ایرانی چه مسائلی در خصوص سلامت و ایمنی بدن اهمیت دارد؟


در طب ایرانی 6 مورد بسیار حائز اهمیت است که سلامت افراد ارتباط تنگاتنگی با شش عامل دارد که به آن سته ضروریه گفته می شود.زندگی هیچ انسانی خالی از این شش مسئله نیست که عبارتند از: 

1 خواب و بیداری

2- تغذیه

3- آب و هوا

4- حالات روحی و روانی

5-فعالیت و سکون

6- احتباس و استفراغ

این شش اصل ضروری مهمترین تاثیر در سلامت انسان دارند و تغییر نامطلوب در هر کدام، باعث می شود سلامتی به خطر می افتد.

وقتی هر یک از این شش مورد، تغذیه، آب و هوا و فعالیت و استراحت و خواب از حالت صحیح خارج می شود؛  باعث ظهور بیماری های جدید شده و ممکن است بیماری هایی که شاید در گذشته کم بود؛ تشدید شوند. مثل نازایی،مثل سرطان و ...

آثار مخرب مواد غذایی کنسرو شده و فست فود 

ائل: تغذیه چه تاثیری بر سلامتی انسان دارد؟

متاسفانه ما نه به کیفیت تغذیه توجه می کنیم و نه به روش و زمان خوردن که این باعث خارج شدن  تنظیمات بدن از حالت اصلی خود می شود. این روزها مواد غذایی کارخانه ای و کنسرو شده و فست فود ها همه دارای مواد نگه دارنده بالایی هستند که این مسئله باعث می شود که خورد و خوراک کیفیت خود را از دست داده و منجر به بیماری شوند.

میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی و در مراحل بعدی باعث سرطان می شود

ائل: میوه ها چه تاثیری میتوانند داشته باشند؟

میوه ها جز مواد ضروری بدن است؛ میوه‌ها برای سلامتی و تامین ویتامین بدن، مواد مفیدی هستند ولی متاسفانه اکثر میوه ها آلوده به سموم هستند و ما حتی در توصیه میوه ها به مردم هم باید احتیاط کنیم چرا که میوه های آلوده به سموم موجب جهش ژنی و سلولی و در مراحل بعدی باعث سرطان می شود.

لزوم احتیاط در مواد مصرفی و پخت و پزها / نه طرز غذا خوردن ها درست است و نه زمان غذا خوردن

اکنون برای پخت غذای ساده حتی مواد مصرفی  مثل سبزیجات، مشکل داریم چرا که مشخص نیست آن مواد در چه آب و هوایی پرورش یافته اند و مواد حیوانی نیز همین مشکل را دارند که حیوان چگونه تغذیه می شود و پرورش می یابد. بعضی مسائل گریز ناپذیر است ولی باید احتیاط کرد.

موادی غذایی که بعد از ورود،  موافق با طبیعت بدن انسان نمی شود باعث می شود طبیعت انسان به هم بخورد و جهش های سلولی مادر زادی و سرطانی را به دنبال آورد.تغذیه مردم باید اصلاح شود در حقیقت نه طرز غذا خوردنمان درست است و نه زمان غذا خوردن.

5 ساعت طلایی استراحت مغز و بدن: ساعت  9  شب تا  2 بامداد / زندگی ماشینی و تغییر حالت طبیعی بدن

ائل: آیا میزان خواب و بیداری افراد هم موثر در تشدید بیماری ها است؟

ساعت خواب باید از ساعت 9 الی 10 شب تا  2 بامداد شود چرا که مغز، ترشح متعادل هورمون های لازم را در این ساعت که به عنوان 5 ساعت طلایی استراحت مغز و بدن است؛ به بدن انتقال می دهد ولی امروزه اکثر مردم تا نیمه های شب بیدار می مانند و این باعث آسیب به بدن می شود.حتی فعالیت هایی که با به وجود آمدن زندگی ماشینی، کم شده؛ باعث می شود که بدن فعالیت های مهم خود را راکد کرده  و حالت طبیعی بدن تغییر پیدا کند.

اکثرغذاها باید در شعله کم و در زمان بیشتری بپزد / استفاده از مایکروفر، فر و زودپز اشتباه است

ائل:  در خصوص پخت و پز چه نکاتی باید مد نظر باشد؟


ظروف پخت و پز نیز یکی از مسائل مهم است ولی نمی توان گفت که به تنهایی عامل بیماری می شود چرا که همه چیز مثل تغذیه، مثل خواب، استرس، ترس و ... باعث بیماری ها می شود ولی در مورد پخت و پز باید به نحوه پخت توجه کرد. باید به مدت زمان پخت توجه داشت، غیر از غذای های بسیار محدودی که باید زود پز شوند، در اکثر موارد غذا باید در شعله کم و در زمان بیشتری بپزد.استفاده از مایکروفر، فر و زودپز در همه غذا ها اشتباه است چرا که با پخت سریع، پخت کامل و مناسب بدن انجام نمی شود.

بین ظروف قابل استفاده کنونی، استفاده از ظروف مسی فقط برای پخت و پز و  نه نگه داری توصیه می شود و بعد از مس، استفاده از ظروف قدیمی روی،آهنی، سنگی، پیرکس و استیل توصیه می شود .


مطالب مرتبط:

سونامی خطرناک در نتیجه عواملی چون آلاینده ها و موادغذایی ناسالم تا استرس و مواد دخانی

دکتر نجاتی: سرطان قابل درمان است به شرط تشخیص زودرس