تلگرام
کانال ائل در تلگرام
دنبال کنید

تولید سالانه بیش از ۲۶۰ هزار تن انگور در ملکان

فرماندار ملکان از تولید سالانه بیش از ۲۶۰ هزار تن انگور در ملکان خبرداد.

تولید سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان

به گزارش ائل به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدباقر خانی گفت: از طریق بخش خصوصی دو واحد فرآوری ضایعات در ملکان راه اندازی شده که قادر است روزانه بیش از 10تن ضایعات کشمش را تبدیل به فراورده های خوراکی و کمپوست کند. 
وی گفت: از این ضایعات 10نوع محصول و مشتقات کشمش تولید و روانه بازار مصرف می شود. 
فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان تولید می شود، افزود: متاسفانه تنها 7 واحد تولیدی و بسته بندی کشمش در شهرستان وجود دارد که فعالیت آنها هم در زمینه تمیز کردن و بسته بندی کشمش است. 
خانی خاطر نشان کرد: در شهرستان ملکان در 4 فصل بهار برگ و غوره، تابستان انگور تر،پاییز کشمش و در فصل زمستان فخری و دوشاب می توان به بازار مصرف فرستاد که متاسفانه واحدهای تبدیلی در این زمینه ایجاد نشده است. 
وی افزود: این شهرستان با در اختیار داشتن ناحیه و شهرک صنعتی در 200هکتار با تمام زیر ساخت ها آماده سرمایه گذاری است و بخش خصوصی می تواند در زمینه صنایع تبدیلی از جمله کشمش سرمایه گذاری کند.  

شهرستان ملکان با تولید 260هزار تن انگور رتبه اول استان و سوم کشور را داراست.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ایران جهان

شمال غرب

  • تبریز

    دوشنبه

    ۸ خرداد ۱۳۹۶
  • ۲۳°
  • احتمال باران
آب و هوا

پایگاه اطلاع رسانی ائل

سرویس : اقتصادی , شناسه خبر : ۵۳۵۳۰

تولید سالانه بیش از ۲۶۰ هزار تن انگور در ملکان

فرماندار ملکان از تولید سالانه بیش از ۲۶۰ هزار تن انگور در ملکان خبرداد.

به گزارش ائل به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدباقر خانی گفت: از طریق بخش خصوصی دو واحد فرآوری ضایعات در ملکان راه اندازی شده که قادر است روزانه بیش از 10تن ضایعات کشمش را تبدیل به فراورده های خوراکی و کمپوست کند. 
وی گفت: از این ضایعات 10نوع محصول و مشتقات کشمش تولید و روانه بازار مصرف می شود. 
فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از 260 هزار تن انگور در ملکان تولید می شود، افزود: متاسفانه تنها 7 واحد تولیدی و بسته بندی کشمش در شهرستان وجود دارد که فعالیت آنها هم در زمینه تمیز کردن و بسته بندی کشمش است. 
خانی خاطر نشان کرد: در شهرستان ملکان در 4 فصل بهار برگ و غوره، تابستان انگور تر،پاییز کشمش و در فصل زمستان فخری و دوشاب می توان به بازار مصرف فرستاد که متاسفانه واحدهای تبدیلی در این زمینه ایجاد نشده است. 
وی افزود: این شهرستان با در اختیار داشتن ناحیه و شهرک صنعتی در 200هکتار با تمام زیر ساخت ها آماده سرمایه گذاری است و بخش خصوصی می تواند در زمینه صنایع تبدیلی از جمله کشمش سرمایه گذاری کند.  

شهرستان ملکان با تولید 260هزار تن انگور رتبه اول استان و سوم کشور را داراست.